Detachering

Bent u op zoek naar een partner die inhoud geeft aan de woorden maatwerk, samenhang en duurzaamheid?

Onze mensen bij Goodwill Deta hebben jarenlang ervaring in het oplossen van mobiliteit- en arbeidsmarkt vraagstukken. Wat wij delen is passie en daarmee gáán voor het succes van de deelnemer. Daarnaast zijn wij overtuigd van het belang van werk in het proces van persoonlijke ontwikkeling. Het draagt bij aan meer financiële mogelijkheden, eigenwaarde en zelfvertrouwen. Daarmee heeft het een positief effect, niet alleen op de individuele kandidaat, maar ook op het systeem waar hij of zij onderdeel van is. Het is de belangrijkste eerste stap in het geven van richting aan een nieuwe toekomst.

Onze ervaring is dat zorgvuldige begeleiding van het ‘naar werk’ proces, vol angsten en onzekerheden, een grote bijdrage levert aan een succesvolle plaatsing. Naast het vinden van de juiste baan besteden we dan ook veel aandacht en tijd aan het vertrouwen van de deelnemer zodat hij/zij duurzaam zijn/haar plek vindt.

Fris, en out of the box, vinden we een oplossing voor elk mogelijk probleem. Wij zijn trots op elke plaatsing en teleurgesteld als het niet lukt. In het laatste geval gaan we door tot het wel lukt!

Met meer dan tienduizend plaatsingen in de afgelopen 20 jaar kunnen we vol vertrouwen zeggen dat uw deelnemer of werknemer bij ons in goede handen is.

detachering_guy

Enkele voorbeelden van ons successen:

  1. Mede auteur en uitvoerder mobiliteitscenter van Nedcar
  2. Uitplaatsen van SW-medewerkers al of niet gedetacheerd
  3. Begeleiden en plaatsen van Wajongers naar werk
  4. Begeleiden en plaatsen van HIV geïnfecteerde deelnemers naar werk
  5. Meerdere werk tot werk trajecten voor diverse multinationals in Nederland

Graag willen wij samen met u verkennen of onze ervaring en mogelijke oplossingen een bijdrage kunnen leveren aan uw mobiliteit- en arbeidsmarktvraagstukken.