A-bike

A-bike is een sociale onderneming die zich richt op het exploiteren van fietsenstallingen en fietsenwinkels.

In de fietsenstallingen en fietsenwinkels vinden allerlei activiteiten plaats zoals;

  • fietsreparatie
  • fiets verkoop
  • fietsverhuur

In de fietsenstallingen en fietsenwinkels ervaren mensen goede service en deskundig advies. Iedereen kan terecht bij A-bike het maakt niet uit of je onderweg naar je werk bent, je toerist bent of iemand uit de buurt die een fiets nodig heeft.

061BikeWithLRackBasket20

Sociaal ondernemen in de huidige tijd.

In de huidige tijd is het sociaal ondernemen een behoorlijke uitdaging, A-bike (onderdeel van Goodwill bedrijven) heeft hierin een eigen concept en past deze toe op al haar locaties. Mensen met een afstand op de arbeidsmarkt krijgen zo een eerlijke kans zich te ontwikkelen. De uitstroom is naar regulier werk is hierdoor verzekerd.

Deskundigheid en kennis.

De afgelopen jaren hebben de mensen van A-bike veel ervaring op gedaan in het beheren en exploiteren van fietsenstallingen, fietsverhuur en reparatie. In nauwe samenwerking met Exodus en de Gemeente Amsterdam hebben we de afgelopen jaren tientallen mensen mogen begeleiden en plaatsen naar werk.  Met de vak kennis van de branche en de sociale kennis en ervaring heeft het sociaal ondernemen de juiste mix gekregen in A-bike.

bikes1Om u een idee en gevoel te geven volgt onderstaand een klein overzicht van de ervaringen van onze mensen bij A-bike:

  1. Beheer van fietsenstalling Centraal Station Amsterdam
  2. Beheer van Fietsenstallingen van Universiteit van Amsterdam
  3. Diverse buurtstallingen in combinatie met fietswerkplaatsen
  4. Fiets coaching (gedragsverandering fietsers)
  5. Advies over fiets mobiliteit- en parkeer beleid

Nieuwsgierig geworden? Of wilt u graag kennismaken met A-Bike? Email Bert Hoving op bert.hoving@goodwillbedrijven.nl of bel: 06-43941450