Facilitair

Door de ontwikkeling van Facilitair management heeft het begrip een steeds bredere definiëring gekregen. Waar het in eerste instantie werd beperkt tot het beheer en onderhoud van gebouwen, wordt tegenwoordig gesproken over het integraal managen en realiseren van de “huisvesting, services en middelen” die bij moeten dragen aan een duurzame effectieve en efficiënte verwezenlijking van de doelen van een organisatie.

facilitair2De dienstverlening van Goodwill Facilitair werkt al jaren vanuit deze integrale aanpak en wij weten als geen ander wat er voor nodig is om goede kwaliteit te leveren binnen een afgesproken begroting maar ook hoe dit uit te voeren met de juiste mensen om tot de gewenste resultaat te komen.

De dienstverlening door Goodwill Facilitair bestaat uit de volgende producten/diensten:

  1. Preventief-en correctief gebouw onderhoud,
  2. Sloopwerkzaamheden
  3. Groenvoorzieningen
  4. Vervanging meubilair en stoffering
  5. Schoonmaak
  6. Legionella preventie en algemene hygiene
  7. Wagenparkbeheer
  8. Veiligheidsvoorzieningen gebouw
  9. Machine beheer

De vakbekwame enthousiaste medewerkers van Goodwill Facilitair hebben uitgebreide ervaring in buurtbeheer voor diverse grote woningbouwverenigingen en (deel) gemeenten.

facilitair

Onze aanpak kenmerkt zich door transparante communicatie en samenwerking en gestructureerde begeleiding van processen en projecten. Wij werken mee aan de toekomst van uw organisatie door u te adviseren en te ondersteunen bij het oplossen van uw facilitaire vraagstukken.

Het gaat bij Goodwill Facilitair om het geheel ontzorgen van het gebouw onderhoudsproces en de gerelateerde facilitaire activiteiten bij onze opdrachtgevers.

facilitair3Graag geven wij meer uitleg over onze aanpak in een persoonlijk gesprek.