ICT & Cloudhosting

ictXillan is een landelijk werkende ICT organisatie met jarenlange ervaring in de uitbesteding van automatisering processen. Door deze ervaring te combineren met de vraag uit de markt naar totaaloplossingen hebben wij een compleet aanbod ontwikkeld voor het centraal aanbieden van uw kantoor automatisering.

Juist omdat alle facetten binnen een bedrijf op enige vorm met automatisering te maken hebben, is het voor u belangrijk een partij te vinden die in uw complete behoefte naar automatiseringsprocessen voorziet. Xillan is de partij! Wij staan er voor dat u zich niet hoeft te bekommeren over hard- en software, licenties of over beheer. Xillan is uw ICT manager.

Door gebruik te maken van een centraal gedeeld platform worden de systemen optimaal benut waardoor we een serieuze energiebesparing realiseren .

Ons uitgangspunt is dienstverlening voor vaste prijzen, flexibele contracten, een pragmatische aanpak en korte lijnen. Hiermee realiseren wij korte doorlooptijden van projecten en grote betrokkenheid van uw personeel. Twee elementen die garant staan voor een succesvolle implementatie en de basis zijn voor een beheersbaar resultaat. kortom; Xillan geeft u de gelegenheid om te concentreren op uw kerntaken.

Xillan is een sociale onderneming. Haar werving en selectie beleid is gericht op het aantrekken van de juiste mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt. Onze ervaring leert dat we vaak gemotiveerde en kundige collega’s krijgen die passen binnen de jonge, innovatieve en open cultuur. Al onze medewerkers hebben een jaarlijks scholingsbudget van gemiddeld ca 3000 euro om de benodigde kwalificaties, certificaten en diploma’s te halen. Innovatie en scholing zijn essentiële onderdelen binnen de bedrijfsvoering van Xillan.

datacenter2

Nieuwsgierig? Graag vertellen wij u meer over de het gemak van de diensten van Xillan. Voor rechtstreeks contact mailt of belt u alstublieft naar Jort Barenbrug, jort.Barenbrug@xillan.nl of mobiel 06-11887405